Menu Close
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Indiestellar & SGA Meetup

July 11, 2019 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Pozivamo vas na naš prvi indie game development meetup organizovan u saradnji sa Serbian Games Association!
 
Očekuju vas tri zanimljiva predavanja, a nakon predavanja ostajemo da se družimo uz osveženje i delimo game dev iskustva!
 
Prvi predavač je Goran Aleksić, Hora Games – Dev/LiveOps za mobile igrice – CI/CD za Unity projekte putem Gitlab-a i fastlane-a; high availability backend infrastruktura na AWS-u; primena remote config-a na backendu za dinamičke promene game balance-a, A/B testiranje, održavanje nedeljnih game eventova.
 
Drugi predavač je Marko Gardijan, Yboga – Celokupan proces pravljenja igre Dream Hospital. Od ideje i istraživanja tržišta, preko pravljenja prototipa i prve zvanične verzije, do svega što treba da znate kada tražite izdavača, pripremate marketing i lokalizaciju i konačno – objavljujete igru.
 
Treći predavač je Luka Ćurčić, Developer sa više od 5 godina iskustva u različitim tehnologijama – od programiranja i razvoja igara do web developmenta i grafičkog dizajna. Trenutno CEO u Marble It, osoba koja ceni sve forme umetnosti. Počeo kao grafički dizajner i frontend developer, kasnije promenio fokus na game dev i pokrenuo Frisky Fatal.
 
Ulaz je slobodan, samo je potrebno da potvrdite prisustvo ovde
FB event se nalazi ovde
Vidimo se! (⌐■_■)

Details

Date:
July 11, 2019
Time:
6:00 pm - 8:00 pm
Event Category:

Venue

Startit Centar
Miroslava Antića 2
Novi Sad, Serbia
+ Google Map