Menu Close
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Asylum Jam Tribute 2019

December 6, 2019 - December 8, 2019

Iiiii džem!

Poštovani gejm entuzijasti, sa zadovoljstvom vas pozivamo na Asylum Game Jam Tribute!
 
Gejm džem je okupljanje ljudi u cilju planiranja, dizajniranja, i pravljenja video igre u izazovnom vremenskom roku, 48h u ovoj konkretnoj situaciji. Ideja je da se vreme iskoristi na kreativan način, praveći nešto što vas inspiriše i uzbuđuje, kao i da se nauči nešto novo.
 
Događaj je otvoren za sve, od početnika koji čine prve korake u game devu do veterana koji imaju jaku pozadinu.
 
Džem je online tipa tako da nije potrebno da se fizički nalazite na mestu da biste učestvovali. Okupljanje je u cilju druženja i obogaćivanja isustva džemovanja, ali naravno, slobodni ste da radite od kuće ili bilo koje egzotične lokacije koja vam padne na um. Posmatrači su dobrodošli, rado ćete biti iskorišteni kao testeri 🙂
 
Asylum Game Jam je prvi put organizovan 2013, sajt više ne postoji ali na arhivi su ostali tragovi postojanja. 2016 je Asylum Jam organizovan prvi put u Startitu i osim igara na njemu je nastala i ideja za Indiestellar. Obzirom da je ovaj džem prošle godine nije održao a ove godine nema nikakvih informacija o njemu, odlučili smo da napravimo tribute - priznanje ovom džemu jer smo se odlično proveli džemujući prethodnih godina i želimo da ga održimo živim.
 
Da biste učestvovali u džemu morate da imate nalog na itch.io sajtu, više info o jamu možete videti ovde.
 
Ukoliko želite da džemujete sa nama u Startitu popunite ovu google formu.

Details

Start:
December 6, 2019
End:
December 8, 2019
Event Category:
Event Tags:
, ,